Disclaimer

Socialmedify.nl is een project van RB Creations en is op geen enkele wijze verbonden aan Twitter, Facebook, Instagram, Soundcloud, Youtube of andere social media diensten.

Orders die als gevolg van een systeemfout worden verwerkt in het bestelsysteem worden alleen geleverd als de betaling is voldaan. In geval de bestelling is verwerkt wordt het orderbedrag achteraf geïncasseerd. Socialmedify behoudt zich het recht om frauduleuze orders te annuleren.

Disclaimer
Een boost is een geautomatiseerde handeling met een of meerdere social media profielen. De profielen zijn doorgaans niet in dagelijks gebruik van een persoon maar worden volledig geautomatiseerd aangestuurd. De boost is exact als weergegeven zowel in aantal als actie (bijv. 1000 views zijn 1000 views, 500 likes zijn 500 likes etcetera.) Boosts zijn onomkeerbaar; wanneer ze zijn geleverd kunnen we ze niet terugnemen. Boosts kunnen in strijd zijn met de voorwaarden van het platform waar je ze voor besteld. Het platform waar je de boosts gebruikt kan actie ondernemen tegen het gebruik van boosts. Socialmedify is reseller van boosts en beheerd geen systemen die boosts uitvoeren, is niet aansprakelijk voor de gevolgen van acties door social media platformen tegen boosts. Boosts zijn tijdelijk en het resultaat van de boosts zal na enige tijd verdwijnen. Gekochte boosts worden aangevuld gedurende de gekochte garantietermijn (standaard 30 dagen, levenslang tegen meerprijs) als aangeboden in het bestelproces. Socialmedify is onderhevig aan wet- en regelgeving waaronder het consumentenrecht en zal daar altijd naar handelen.

0